AnalyticsAI

Za svaki angažman.

AnalyticsAI prebacuje rezultate direktno u angažmane

Koristeći se analizom temeljenoj na umjetnoj inteligenciji, AnalyticsAI povećava učinkovitost, kvalitetu, i vrijednost analiziranjem svih podataka istovremeno.

Slide 1 - analytics za svakoga
Analytics za svakoga i za svaki angažman

- Olakšajte si provođenje analize u svakom angažmanu sa korištenjem automatiziranog testiranja u uspostavljenom radnom toku
- Automatizirajte proces prikupljanja podataka
- Umanjuje krivulju učenja revizorima novim u analytics-u

Slide 2 - poboljšane revizije
Provodite kvalitetnije revizije

- Preuzmite sažetak analize s ciljem fokusiranja revizijskog posla na područja većeg rizika
- Omogućava revizorima obavljanje detaljnijih revizija
- Ponudite usluge dodatne vrijednosti vašim klijentima na temelju rezultata analiza

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Mogućnosti CaseWare AnalyticsAI

Simple-Import-_-Data-Mapping

Mapiranje i optimizacija radnog toka podataka

Pojednostavite postavljanje inicijalnog angažmana pomoću alata za import i automatiziranom optimizacijom radnog toka. Sa početkom rada, obujam rada je prilagođen u odnosu na veličinu i složenost ciljem osiguranja da se ne obavi previše ili premalo posla.

Risk-focused-Audit-Approach

Analiza transakcija temeljena na rizicima

Revizorima je omogućeno da prilagode analizu temeljenu na karakteristikama revidiranog subjekta. Ukoliko određeni konto zahtjeva detaljniji uvid, isti se označiti kao utjecajni konto(“influencer” account) koji će pomoći revizorima da utvrde revizijski prioritet, obujam i razinu rizika.

Data-Validation-1

Provjera ispravnosti i potpunosti podataka

Revizori se mogu osloniti na točnost učitanih podataka pregledom kontrolne liste pouzdanosti podataka. Potpunost podataka može biti potvrđena automatizmom kroz automatsko usklađivanje podataka, kontrolnih zbrojeva i podatkovnih profila.

Intelligent-Testing

Testiranje temeljeno na AI

AnalyticsAI koristi tehnike umjetne inteligencije i strojnog učenja za provođenje desetaka testova automatski na razini cjelokupnog seta transakcija. Aplikacija jednostavno uočava anomalije na transakcijama i grupama stavaka da bi prikazala rizik izvoru tj.vrsti dnevnika.

Powerful-Insights

Temeljiti uvidi

Revizori mogu usporediti transakcije kroz više dimenzija, uključujući tip konta, vrijeme i datum, te također mogu rangirati transakcije prema relativnom riziku. Widget Sažetak rizika je prilagodljiv te omogućava korisnicima da izoliraju područje interesa i istraže detalje.

Cloud-SecuredData

Integracija i izvještavanje

AnalyticsAI generira konfiguracijske izvještaje koji ubrzavaju temeljitu revizijsku analizu sa dokumentiranim, razumljivim dokazima. U konačnici, rezultati se prenose u CaseWare Working Papers angažman.

Da li ste zainteresirani vidjeti mogućnosti ovog proizvoda?

Demo za pregled nalazi se niže!

Zainteresirani ste saznati više ili isprobati demo verziju? Molimo vas da popunite obrazac niže te će vas naša odgovorna osoba iz CaseWare Adria kontaktirati u što kraćem roku.

Cloud rješenja

Potrebna rješenja

Cloud

Dodatna rješenja

Working Papers

Time

Connector