Cloud

Efektivnost bez obzira na lokaciju.

Cloud

Pružanje usluga vašim klijentima znači biti im dostupan bez obzira na lokaciju. Za organizacije sa znatnim brojem djelatnika koji su često na različitim lokacijama, Cloud je platforma koja povećava produktivnost, omogućuje i osnažuje suradnju. Omogućuje timovima rad bez obzira na lokaciju u bilo kojem trenutku.

Uz besprijekornu integraciju između desktop i cloud aplikacija, gotovo sva CaseWare rješenja su u potpunosti kompatibilna s cloudom. Bez obzira radite li na angažmanu klijenta, pregledavate vrijednosne pokazatelje angažmana ili upravljate organizacijom, CaseWare rješenja omogućuju vama i vašim timovima da radite u stvarnom vremenu surađujujući jedni s drugima, bilo da radite zajedno u uredu ili ste na licu mjesta s klijentom.

Prednosti

Cloud-SecuredData

Zaštita podataka

Podaci organizirani u centraliziranom sustavu za upravljanje datotekama, zaštićeni istom razinom enkripcije koju koriste najveće bankarske institucije.

Cloud-DataManagement

Upravljanje organizacijom

Uvid u klijente, osoblje i angažmane klijenata za proaktivnog odlučivanje s ciljem povećanja profitabilnosti.

Cloud-EngagementManagement

Vizualizacija

Pratite napredak angažmana putem dijeljenih nadzornih ploča da bi osigurali da su problemi zabilježeni te da se zadaci ispunjuju prema zadanom rasporedu.

Cloud-AnytimeReview

Automatizirano praćenje vremena

Pratite i pregledavajte stvarno vrijeme provedeno u angažmanu zbog smanjenja administrativnih troškova i praćenja učinkovitosti osoblja.

Cloud-SOLUTIONS_PainPoint1

Konstanto povezani s klijentima i podacima

Da biste bili produktivni, trebate biti povezani.

CaseWare Cloud povećava razinu transparentnosti između vaših djelatnika i klijenata, omogućujući im da komuniciraju, dodjeljuju zadatke i zatraže dokumente putem dijeljenog internetskog portala.

Podaci o angažmanu na jednom mjestu u stvarnom vremenu

S različitim brojem članova tima koji rade na angažmanima neovisno, kontinuitet, konzistentnost i praćenje izmjena razičitih verzija postaju veliki problem. Angažmani klijenata smješteni su na jednom centraliziranom mjestu i lako su dostupni svim članovima tima. Upravljačke ploče omogućuju praćenje svih angažmana na jedinstvenom mjestu zbog uvida u status svakog angažmana u svakom trenutku.

Cloud-SOLUTIONS-PainPoint2-1
Cloud-SOLUTIONS-PainPoint3-1

Održite pravi smjer

Službeno putovanje ne smije ograničavati vašu sposobnost upravljanja vašom praksom ili vašim timom.

CaseWare Cloud rješenje za upravljanje praksom omogućuje vam praćenje vremena, naplatu i analizu ključnih vrijednosnih pokazatelja s bilo kojeg uređaja koji podržava web. Upravljačke ploče prikazuju informacije u stvarnom vremenu pružajući vam bolji uvid u praksu s ciljem donošenja kvalitetnijih poslovnih odluka.

Budite uvjereni da su vaši podaci sigurni

Upotrebom iste razine enkripcije kao i kod najvećih banaka i financijskih institucija, CaseWare Cloud pruža pouzdanost spremanja podataka koju možete jamčiti vašim klijentima. Centralizirano cloud rješenje također smanjuje mogućnost gubitka ili krađe informacija budući da nema potrebe prijenosa dokumenata – u papirnatom obliku, putem e-pošte ili memorijskim stickom.

Cloud-SOLUTIONS-PP4-1
Cloud-SOLUTIONS-PainPoint5-1

Pojednostavite pohranu

Upravljanje pohranom datoteka revizijskih angažmana poprilično je zahtjevan zadatak, tim više kada isti potječu iz više različitih izvora. Uz CaseWare Cloud možete pohraniti sve datoteke i dokumente klijenta na jednu centralnu lokaciju, eliminirajući time potrebu za održavanjem i vođenjem vlastite unutarnje pohrane i smanjujući mogućnost zamjene postojećih datoteka.

Automatizirano praćenje vremena

Mnoga društva troše više vremena na administraciju nego što je to potrebno, posebno kada upravljaju složenošću koja proizlazi iz rada u više različitih nezavisnih sustava.

Automatizirano praćenje vremena rješenja CaseWare Cloud značajno smanjuje vrijeme administracije od strane vaših djelatnika i daje uvid u profitabilnost angažmana koja je prethodno bila neostvariva.

Cloud-SOLUTIONS-PainPoint6-1

Cloud rješenja

Potrebna rješenja

Cloud

Dodatna rješenja

Working Papers

Time

Connector