Rješenje Cloud

Suradnja koja vodi do novih razina produktivnosti i učinkovitosti

Cloud

Poboljšajte kvalitetu i učinkovitost svojih angažmana pomoću alata koji pojednostavljuju suradnju vaših djelatnika i klijenata. Centralizirani sustav za upravljanje datotekama pruža jedinstveno mjesto za pohranu svih vaših angažmana, pružajući sigurnost u istom rangu kao i najveće financijske institucije, sa ugrađenim sigurnosnim kopiranjem, dajući vašim klijentima do znanja da su njihovi podaci sigurni kod vas.

Prednosti

1.Cloud-Product-AccessibleClientPortal

Pojednostavljeni korisnički portal

Olakšajte suradnju s klijentima putem jednostavnog dijeljenja datoteka, komunikacije i izvještavanja o statusu.

2_Cloud-Product-CompleteFileManagement

Kompletni file manager

Kompletni sustav za upravljanje dokumentima s centraliziranom pohranom podataka i ugrađenim mogućnostima povrata podataka i sigurnosnim kopiranjem.

3_Cloud-Product-SmoothTimeBilling

Integrirani: Time & Billing

Upravljajte svojim vremenom i izvršite fakturiranje s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu. Cloud automatski generira vremenske obrasce temeljene na vašem kalendaru i vremenu provedenom u angažmanima klijenata.

4_Cloud-Product-EasyCollaboration

Intuitivna suradnja

Omogućite vašim djelatnicima suradnju na istom angažmanu klijenta i olakšajte pregled i zaključenje dokumenata bez obzira na lokaciju.

4_Cloud-Product-SimplifiedEngagement-Management

Transparentno upravljanje angažmanom

Pratite sve svoje angažmane na centraliziranoj lokaciji – uz jednostavan pristup s bilo koje lokacije s ciljem održavanja pravog smjera.

6_Cloud-Product-StrongPermissonProtocols

Detaljne kontrole ovlasti

Iskoristite ugrađene role za jednostavnim upravljanjem pristupom i dozvolama ili stvorite role temeljene na specifičnim potrebama angažmana.

CaseWare Cloud

Uz CaseWare Cloud, dobit ćete nenadmašan pregled vaših angažmana.  Pomoću inovativnih web-alata možete jednostavno pratiti kvalitetu angažmana, centralizirati sve radne dokumente na jednoj lokaciji i surađivati u stvarnom vremenu s kolegama i klijentima.

Cloud-SOLUTIONS_PainPoint1

Cloud CaseWare - Podaci, sigurnost & garancija

Cloud predstavlja oslonac da se vi fokusirate na ono što je najbitnije - vaše klijente.