Rješenje Financials

Pojednostavljeno izvještavanje uz zadržanu kvalitetu

Financials

Bez obzira morate li se pridržavati lokalnih standarda(GAAP), međunarodnih standarda (IFRS) ili nekog drugog standarda, CaseWare Financials omogućuje vam automatsko kreiranje prilagođenih financijskih izvještaja na temelju podataka u vašim radnim papirima. To čini financijsko izvještavanje znatno učinkovitije, znatno smanjujući vaš rad te istovremeno umanjujuje rizik od pogrešaka.

Ukoliko napravite određenu izmjenu u obliku adjustmenta, CaseWare Financials osigurava da se svaka stavka izvještaja na koju utječe promjena automatski ažurira, prolazeći redom sve točke i time eliminirajući pogreške vezane uz dosljednost. Ostali materijali (npr., sadržaj, zaglavlja i podnožja, numeracija bilješki) automatski će se ažurirati i smanjiti vrijeme administracije koja se odnosi na korekturu i ažuriranje.

Prednosti

Automatizirana izrada financijskih izvještaja

Automatsko generiranje nacrta financijskih izvještaja s bilješkama spremnim za izlist na temelju podataka iz bruto bilance, uz kontrolu primjene prijedloga.

Konzistentnost i automatsko popunjavanje

Smanjite rizik pogrešaka automatskim popunjavanjem izmjena i adjustmenta u bruto bilanci.

Pojednostavljena standardizacija

Prilagodite sadržaj, stilove i oblikovanje jednom, a zatim primijenite isto na sve klijente kako biste održali konzistentnu razinu kvalitete.

4.Financials-Product-BuiltInLibraries

Ugrađene knjižnice sadržaja

Generirajte vlastiti sadržaj ili iskoristite bilješke dostupne u knjižnici s ciljem povećanja učinkovitosti.

5.Financials-Product-DrilDownCapability

Dubinska analiza

Iskoristite point-and-click mogućnost za lakše povezivanje bilješki u financijskom izvještaju i vodećih radnih papira.

6.Financials-Product-SeamlessIntegration

Besprijekorna integracija

Financials se besprijekorno integrira s drugim CaseWare modulima, kao što su Audit i Review.

IFRS Financials

IFRS Financials predstavljaju krajnje rješenje za potpunu automatizaciju pripreme financijskih izvještaja koristeći najbolje primjere bilješki iz prakse koje su u skladu s Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja (IFRS).

GAAP Financials (Local)

GAAP Financials predstavljaju krajnje rješenje za potpunu automatizaciju pripreme financijskih izvještaja koristeći najbolje primjere bilješki iz prakse koje su u skladu sa lokalnim standardima financijskog izvještavanja.

Budući da CaseWare Adria djeluje na ex-YU području uključujući i Albaniju, isti još uvijek nisu lokalizirani za svako tržište pojedinačno. Jedan od budućih kratkoročnih ciljeva jest svakako prilagodba postojećeg Financials predloška pojedinačnim tržištima i njihovim lokalnim zahtjevima.

Efektivnost neovisna o lokaciji uz CaseWare Cloud