Rješenje Working Papers

Sve na jednom mjestu

Working Papers

CaseWare Working Papers je fleksibilan softver za upravljanje projektima koji integrira sve što vam je potrebno za angažmane izražavanja uvjerenja i izvještavanja.

Uz Working Papers svi vaši podaci dostupni su na jednom mjestu – što omogućuje suradnju u stvarnom vremenu, direktno skeniranje, online kontrolu, učinkovito čišćenje nepotrebnih stavki, sofisticiran sustav zaključavanja i napredan prijenos angažmana u buduća razdoblja. Pristup informacijama koje su vam potrebne tijekom rada na angažmanu vam je konstantno dostupan, s podacima tako povezanim da se svaka izvršena izmjena odmah reflektira na sve povezane dokumente.

Prednosti

4_Cloud-Product-EasyCollaboration

Jednostavna suradnja

Iskoristite SmartSync ™  tehnologiju da različiti članovi tima ostvare suradnju u stvarnom vremenu na istoj radnoj dokumentaciji.

2_WorkingPapers-Product-IntelligentReporting

Inteligentno izvješćivanje

Iskoristite CaseView za kreiranje korisnih dokumenata, uključujući financijske izvještaje, operativne izvještaje i radne programe temeljene na potrebama vašeg projekta.

3_WorkingPapers-Product-StraightFWD-DocManagement

Jednostavno upravljanje dokumentima

Stvorite poveznice između izvornih dokumenata i ostalih materijala s podacima iznesenim u radnim papirima s ciljem dobivanja pouzdanih i transparentnih referenci i potkrepljujuće dokumentacije.

4_WorkingPapers-Product-Seamless-Importing-Exporting

Jednostavan import i export

Importirajte bruto bilancu ili dnevnik glavne knjige iz preko 60 paketa računovodstvenih aplikacija, Excel i ASCII i izvršite export razne sustave upravljanja dokumentima.

5_WorkingPapers-Product-StraightFWD-Engagement-Oversight-Approvals

Integrirani nadzor i odobrenja

Stvaranje, dodjeljivanje i praćenje revizijskih pitanja i pregledavanje bilješki, praćenje To-Do listi i jednostavno upravljanje pregledom i odobrenjem dovršenih aktivnosti koristeći maksimalno 8 rola.

6_WorkingPapers-Product-RollFWD-Files

Rollforward angažmana

Povećajte učinkovitost Working Papers korištenjem opcije Rollfroward koja prebacuje postojeći angažman s pripadajućim podacima u sljedeće godine.

Working-papers-1-1

Working Papers

Uz mogućnost upravljanja dokumentima, suradnjom u stvarnom vremenu, direktnim skeniranjem, on-line kontrolom, učinkovitim čišćenjem nepotrebnih stavki, sofisticiranim sustavom zaključavanja i opcijom Rollforward, Working Papers omogućuju vam da radite vještije i brže nego ikad prije.

Connector

Connector je dodatak tvrtke Microsoft za Working Papers koji vam omogućuje da automatski sinkronizirate podatke iz bruto bilance s predlošcima Microsoft Word ili Excel programa.

Povežite informacije profila klijenta, pregleda konta, strukture mappinga, vodećih radnih papira, groupinga, korisnički definiranih stavaka, informacija o dokumentima, poreznih stavaka i mnogih drugih.

Financials_Product_Connector
SmartSync-2-1

SmartSync™

CaseWare SmartSync tehnologija podiže suradnju na višu razinu pružajući svim članovima tima najažurnije promjene radnih papira bez potrebe za pokretanjem dodatne sinkronizacije. Članovi tima mogu raditi na lokalnim kopijama anagažmana u realnom vremenu, gdje će se svaka datoteka angažmana u pozadini automatski sinkronizirati.

Pomoću SmartSync tehnologije možete značajno smanjiti vrijeme dovršenja projekta; nema zastoja zbog potrebe čekanja da netko od članova tima vrati ili prenese određenu datoteku. Ukoliko ste izvan mreže, promjene će se ažurirati sljedeći put kada se spojite na mrežu. Suradnja je jednostavna i glatka – baš kakva bi trebala biti.

Efektivnost neovisna o lokaciji uz CaseWare Cloud