Bolje opremljeni a time i spremniji.

Interna revizija

Interna revizija je temeljna financijska funkcija u svim vrstama organizacija, od javnog sektora do velikih i malih društava. Budući da radite na procjeni učinkovitosti vaše organizacije te poboljšanju učinkovitosti procesa upravljanja rizicima, upravljanja i nadzora, morate biti efikasni.

CaseWare vam može pomoći da  funkciju interne revizije dovedete do maksimuma. Pružajući vam iste alate koje koriste vaši revizori, te određene specifične alate za praćenje učinkovitosti, CaseWare vam može pomoći da prepoznate probleme s učinkovitošću kako bi mogli poduzeti korake koje će vašu organizaciju održati uspješnom i konkurentnom.

CaseWare softver iako jednostavan također omogućava visoku razinu timskog rada, što vam omogućuje da budete učinkovitiji i brži u izvršenju posla.

CaseWare Adria je u trenutnoj fazi razvoja posebnog templata namijenjenog za internu reviziju i interne revizore, i cilj je da isti bude u što skorijem roku dovršen i dostupan na tržištu.

Prednosti

Audit-EffectiveCollaboration

Učinkovit timski rad

Omogućite članovima tima učinkovitu suradnju u stvarnom vremenu uz povećanje efikasnosti i  smanjenje troškova.

Naprednija analiza

Integrirajte podatke iz više izvora kako biste mogli obavljati poboljšanu analizu podataka i bolje upravljati organizacijskim učinkom.

Pojednostavljeni procesi

Smanjiti ručno radno opterećenje i mogućnost nedosljednosti korištenjem jednog izvora podataka.

Snažne kontrole

Koristite značajke dozvola i kontrola za ugrađivanje sigurnosnih protokola, upravljanje pristupom i pojednostavljenje recenzija i odobrenja.

Poboljšajte učinkovitost kroz suradnju

Suradnja može pomoći organizacijama da budu učinkovitije s vremenom i resursima.

CaseWare uzima suradničke radne prakse u stvarnom vremenu. Naša tehnologija SmartSync omogućuje članovima tima da pristupaju datotekama i rade na izvještajima i brojevima u stvarnom vremenu, smanjujući zabrinutost zbog nadzora nad verzijama.

Organizacije također mogu ugraditi određene dozvole i kontrole na određene dokumente kako bi ograničili pristup, upravljali odobrenjima i osigurali da samo odgovarajuće osobe rade s određenim materijalima.

Pojednostavite proces interne revizije

Procesi interne revizije moraju biti pouzdani i vrlo precizni – ali ne moraju biti komplicirani.

S CaseWareom, procesi interne revizije pojednostavljeni su. Možete brzo spojiti podatke iz više izvora (npr. QuickBooks, SAP, itd.) u jedan bez značajne manualne intervencije. Budući da su podaci već ubačeni, svi outputi istih odmah se ažuriraju – dajući vam pristup podacima za analizu u stvarnom vremenu. Kada utrošite manje vremena na procesiranje, ostaje vam više vremena na usavršavanje učinka vaše organizacije.

Analizirajte izvedbu s lakoćom

Mnoge organizacije imaju problem prilikom analize značajnih količina podataka kojim bi došli do podataka o kvantitativnom učinku, mogućim drugim problemima i zastojima raznih procesa.

CaseWare omogućuje jednostavno mjerenje performansi.

Učinkovito praćenje

Praćenje i upravljanje pitanjima koja proizlaze tijekom revizije od ključne je važnosti za kvalitetu i učinkovitost procesa revizije.

CaseWare funkcionira na način da učinkovito i efikasno upravlja revizijskim pitanjima, što omogućava usmjerenje vremena na ključna područja.

Rješenja interna revizija

Potrebna rješenja

Audit

Working Papers

Dodatna rješenja

Connector

Cloud