Pregled i kompilacija

Moderan, transparentan i organiziran timski rad.

Pregled i kompilacija

Računovodstvene tvrtke su pod pritiskom učiniti više s manje resursa.

Caseware Review iskorištava snagu automatizacije radi pojednostavljenja pregleda i kompilacijskih zadataka. U kombinaciji s CaseWare Working Papers, Review postaje snažno i učinkovito rješenje.

S Caseware Reviewom dobivate opsežne funkcionalnosti, uključujući pristup alatu i popisima za provjeru kako biste učinkovito obavljali angažmane i biblioteku standardnih postupaka pregleda koje možete iskoristiti za dovršavanje angažmana. Naše je rješenje doživjelo značajnu recenziju kako bi se osiguralo pouzdano i snažno osmišljavanje sustava kontrole kvalitete.

Uz jednostavan pristup financijskim izvješćima, programima rada i radnim dokumentima, možete pregledati dio datoteke dok drugi članovi tima rade na drugim odjeljcima.

Prednosti

RandC-TrustedProcess

Pouzdani proces

Povjerite se procesom iskorištavanjem rješenja koja je bila podvrgnuta značajnom vanjskom pregledu (npr., AICPA National National Review Commission)

RandC-EngagementOptimization

Optimizacija angažmana

Prilagodite svoj plan angažmana zahtjevima vašeg klijenta pomoću CaseWareovog alata za optimizaciju.

RandC-ReviewAnywhere

Pregledajte bilo gdje

CaseWare pregled omogućuje vam pregledavanje datoteka, bilježenje dokumenata i prepoznavanje problema s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku.

RandC-PopulateWorkPrograms

Iskoristite automatizaciju

Automatski generirajte financijske izvještaje, glavne tablice i omjere popunjavajući probnu ravnotežu.

REVIEW-SOLUTIONS_PainPoint1-1

Optimizirajte svoje procese angažmana

Moguće je lako izbjeći prilikom provođenja angažmana za pregled i kompilaciju. Držanje pozornosti dok se usredotočite na područja rizika od ključne je važnosti za osiguranje učinkovitosti vašeg rada, a preostalo vrijeme učinkovito.

CaseWare pregled pomaže vam pojednostaviti svoje angažmane korištenjem ugrađenog alata za optimizaciju tvrtke CaseWare kako biste razvili proces pregleda koji je prilagođen posebno potrebama angažmana na kojem radite. To vam pomaže u poboljšanju učinkovitosti od get-go-a.

Poboljšati vrijednost klijenta s fleksibilnim probnim balansom

Pomoću pregleda CaseWare možete upotrebljavati automatske dokumente da biste generirali izvješća, omjere i glavne tablice s ravnoteže na računu klijenta. To vam pruža pristup boljem uvidima kojima možete pružiti klijentima vrijedne informacije za njihovo strateško odlučivanje.

Probna bilanca može se ručno izraditi ili uvesti iz velikog broja računovodstvenih sustava.

REVIEW-SOLUTIONS-PainPoint2-1
REVIEW-SOLUTIONS-PainPoint3-1

Pregledajte dokumente s lakoćom

Pregled i bilježenje dokumenata može biti težak zadatak, osobito kada je postupak pregleda manualan.

Uz CaseWare pregled, možete raditi kroz dokumente i pregledati datoteke učinkovito. Upotrijebite naš širok raspon alata za bilješke da biste dodali komentare, oznake, veze dokumenata, hiperveze za Excel / Word i identificirali probleme unutar datoteke.

Pregled i kompilacija rješenja

Potrebna rješenja

Working Papers

Dodatna rješenja po izboru