Revizijski predložak

Sljedeća generacija učinkovitosti revizije

Revizijski predlošci

Bilo da ste malo društvo ili globalna revizorska kuća, CaseWare Audit je moćan alat za upravljanje revizijskim angažmanima. U kombinaciji s CaseWare Working Papers dobivate učinkovito i efikasno rješenje za provođenje angažmana izražavanja uvjerenja, analize i izvještavanja.

CaseWare Audit pruža značajnu fleksibilnost; možete upotrijebiti ugrađeni sadržaj i predloške ili dodati i izraditi vlastite kako biste ih uskladili sa standardima vašeg društva. OneForm dokument jedinstven je obrazac koji služi za dokumentiranje svih područja revizijskog angažmana – pojednostavljujući time proces revizije čak i za najsloženije klijente.

CaseWare Audit omogućuje vam napredniji proces revizije – osiguravajući da svaka poduzeta aktivnost ima smisla i uklapa se u vaš angažman.

Prednosti

1_Audit-Product-Risk_Control_Tracking

Praćenje rizika i kontrola

Iskoristite CaseWare knjižnicu rizika, kontrola i pisma managementu kako biste bolje upravljali rizicima i osigurali odgovarajuće kontrole.

2_Audit-Product-AuditOptimizer

Alat za optimizaciju revizije

Iskoristite CaseWareov ugrađeni alat za optimizaciju revizije kako bi vaš tim mogao započeti reviziju s angažmanom koji je posebno prilagođen klijentu.

3_Audit-Product-RoleForwardFiles

Rollforward angažmana

Povećajte učinkovitost koristeći se našim naprednim logičkim procesima za prijenos odabranih informacija koje se odnose na vašeg klijenta.

4_Audit-Product-Constellation

Constellation: Sagledavanje šire slike

Bolje upravljajte aktivnostima angažmana koristeći Constellation da biste grafički prikazali veze među revizijskim podacima.

5_Audit-Product-FlexibleTrialBalance

Fleksibilna probna bilanca

 Importirajte bilancu kako biste automatski generirali financijske izvještaje, vodeće radne papire i financijske pokazatelje.

6_Audit-Product-RealTimeCollaboration

Suradnja u stvarnom vremenu

Omogućite vašem timu veću učinkovitost koristeći alate za suradnju u stvarnom vremenu koji smanjuju prazan hod.

Audit-international-4-2

Audit International

CaseWare ima licencu za određeni sadržaj unutar Audit International predložak prema Chartered Professional Accountants of Canada (CPA Canada). Sadržaj daje neautoritativne smjernice o primjeni međunarodnih revizijskih standarda (ISA) izdanih od strane Odbora za međunarodne standarde revidiranja i izražavanje uvjerenja (IAASB).

Revizijski predložak Audit International u originalnoj inačici je na engleskom jeziku, svi uključeni dokumenti su u izvornom obliku pisani na engleskom jeziku.

Imamo i druge proizvode i predloške posebno prilagođene za tržišta na kojima djelujemo kao distributer. Saznajte više u nastavku.

Prilagođeni revizijski predlošci prema tržištima CaseWare Adria. Odaberite željenu zemlju i saznajte više o proizvodima koji se nude.

Audit Croatia

Audit Serbia

Audit Bosnia

Audit Montenegro

Države koje koriste Audit International

Audit INT

Audit INT

Audit INT

Efektivnost neovisna o lokaciji uz CaseWare Cloud